maandag 25 april 2022

Aquatica met vertraging

 Vanmorgen ben ik, samen met Bart en Bram al vroeg gaan sporten in het community house. Ik wil dit toch wel proberen een beetje bij te houden. Het zijn hier niet de aller modernste toestellen maar we kunnen toch wat. Na een lekkere douche stonden we allemaal klaar om naar aquatica te gaan. Dit is een waterpark van Seaworld. De Roovertjes stonden ook al voor de deur en we waren ready to go. Echter ware het niet dat Sander op een op andere manier zijn autosleutels in de auto had laten zitten en de deur van de auto was op slot. Ze hoeven de auto niet met de sleutel te starten en normaal zou de auto dan niet op slot kunnen gaan zou je denken. In ieder geval lagen alle spullen in de auto maar ze konden er niet meer in. Na wat telefoontjes met Alamo zou er iemand komen om de auto open te maken. Ton zou bij Sander blijven om te wachten en Danielle, Anne en Bram gingen alvast met ons mee. Met enige vertraging kwamen we uiteindelijk bij Aquatica aan. Het was er gelukkig niet druk dus we hadden snel bedjes gevonden en ons zelf geïnstalleerd. Eigenlijk niet veel later kregen we bericht dat de problemen waren opgelost en dat Ton en Sander ook onderweg waren. Ach weer een ervaring rijker.

De kids zaten  gelijk al in het water en ook Mirjam, Daniëlle en ik waagden ons in de rapid river. Dit is een stroomversnelling waar je in blijft drijven. De kids hebben we vandaag weinig gezien. We schaften nog drinkbekers aan welke we de gehele dag dan gratis kunnen vullen. Deze kunnen we ook gebruiken in Busch Gardens en Sea World. Je moet deze dan weer laten activeren tegen een kleine betaling. Ik moet wel zeggen dat de prijzen hier ook flink gestegen zijn. Je mag geen eten en drinken meenemen maar het eten is hier schrikbarend duur. Daar maken ze echt misbruik van. Maar goed, je bent op vakantie en je wilt toch wat.










We hebben ons goed vermaakt en rond een uur of half 5 zijn we gegaan. Het park ging toch om 5 uur dicht en we wilden nog even langs de walmart. Op de een of andere manier lukt het niet om de foto's vanaf mijn camera op mijn telefoon of laptop te krijgen. Ik wilde dus even gaan kijken voor een ecard-reader zodat ik op deze manier de foto's kon overzetten en het blog kan voorzien van wat meer foto's. Daarna aan de overkant bij de Wawa nog even wat benzine en dollars getankt. Voor degenen die ook vaker naar Florida gaan en het nog niet wisten, hier staat een ATM en kun je gratis pinnen. 

In de villa gelijk de foto's overgezet naar de laptop want dit ging prima. Gelukkig, eindelijk werkt het. 

We zouden om half 8 met zijn allen gaan eten bij het Outback steakhouse. Bij de Loop was er echter geen plaats en dus maar naar locatie Vineland gebeld. Daar konden we gelukkig wel terecht. We zijn tenslotte met 14 personen, een grote groep. De Roovertjes waren vanuit Aquatica nog naar de Lake Buena Vista outlet gegaan, dus die zouden naar het restaurant komen. Toen we aankwamen waren zij er al en konden we snel aan tafel. We begonnen met de bloomin onion als voorgerecht. Voor de Lensselinkjes was dit nieuw maar ook zij vonden het erg lekker. Het eten was weer goed en het was weer gezellig. 





Thuis gekomen eerst een koffertje gepakt voor morgen. We gaan naar Clearwater Beach waar we een boottocht met Little Toot hebben geboekt. Daarna rijden we naar het hotel in Tampa om vervolgens 's avonds naar een ijshockeywedstrijd van Tampa Bay Lightning te gaan. Nog even het blog getypt en voorzien van foto's en toen was het alweer bijna 12 uur. De tijd gaat snel. 

De volgende post zal dus even op zich laten wachten aangezien we een nachtje weg zijn. 

Inmiddels nog een filmpje toegevoegd van gisteren en vandaag.



3 opmerkingen:

  1. Wat gezellig om jullie avonturen weer te lezen!! Fijne vakantie nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie dat ik op anoniem sta ;) groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goed bezig! gr Robert

    BeantwoordenVerwijderen

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...