zaterdag 23 april 2022

Vrijdag 22 april, Theatre of the Sea

Vanmorgen waren we uiteraard allemaal al heel vroeg wakker. Het is altijd even wennen aan het tijdsverschil. Om kwart voor 7 zaten we dan ook al aan het ontbijt. Een typisch Amerikaans ontbijt met toast, wafels en een sapje. Het is basic maar prima om de ochtend mee te beginnen. 

Het was nog vroeg dus gingen we eerst maar naar de Walmart om wat boodschappen te doen. Het is altijd weer leuk om in deze winkel rond te kijken dus waren we wel even zoet.  Na wat te drinken en te knabbelen te hebben gekocht zaten we rond 9 uur  weer in de auto op weg naar Theatre of the Sea op Islamorada een van de eilanden van de Keys. Bij annkomst konden we gelijk naar de dolfijnenshow. Dit blijven toch wel mijn favoriete dieren. Het is net of dat ze altijd lachen. Theatre of the Sea is een park waar dieren verblijven die ooit gered zijn en niet meer terug konden naar de eigen omgeving. Een zeeleeuw Monica bijvoorbeeld is 7 jaar geleden gered. Nadat ze haar terug hadden gezet spoelde ze weer voor dood aan op het strand. Ze hebben haar opnieuw kunnen redden. Er was ook nog een zeeleeuwen show, papagaaien show en er werd een en ander verteld over de krokodil en alligator in het park. Het was best leuk maar eerlijk gezegd vond ik het veel geld voor hetgeen je kreeg. 
















Inmiddels was het alweer half 2 dus reden we maar weer terug richting Homestead. Nog even gestopt bij Robert is here, waar ze heel veel verschillende soorten fruit en groente en smoothies verkopen. Ik lees hier altijd over op het forum. Even rond gekeken maar ik vond het niet zo spannend. Voor Bart lonkte de bourbon chicken dus op naar de outlet. Deze ligt vlakbij ons hotel dus dat is makkelijk.  Helaas hadden ze wel een foodcourt maar geen bourbon chicken.  Dat viel tegen.

Ooit waren we bij deze outlet en hadden toen van alles gekocht. Nu vond ik het allemaal een beetje tegenvallen. Er zijn niet zo heel veel winkels en het lijkt ook een stuk duurder geworden. Toch konden we nog wel een en ander scoren voor Bart en Joost, de eerste aankopen zijn gedaan. 

We hadden nu toch wel honger dus maar terug gereden naar het hotel. Naast het hotel zit Denny's dus daar maar even gaan eten. Na het eten heb ik geprobeerd de foto's over te zetten vanaf de camera naar mijn telefoon en computer maar dat ik nog niet gelukt. Het blog komt dan nu ook even online met weinig foto's. Dat komt later wel. Morgen gaan we naar de villa en zullen Danielle met haar gezin aankomen. De Roovertjes zijn vandaag naar Fort Myers gegaan en komen zondag aan in de villa. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...