donderdag 12 mei 2022

12 mei Koffers pakken en laatste inkopen

Aangezien we morgen de villa moeten verlaten heb ik vanmorgen de koffers maar vast ingepakt. Dit is altijd weer een hele puzzel aangezien we hier toch meestal wel een en ander kopen. Dit jaar is het wel een stuk duurder geworden maar we hebben toch nog wel wat koopjes kunnen scoren. Alvast ook een handbagage koffertje gemaakt omdat we morgenavond nog in Homestead zullen overnachten. 




We hadden voor vandaag nog geen echte plannen en deden het rustig aan. We hadden nog wat vlees over en bakten dat op de grillplaat als lunch

. Na de lunch nog even gezwommen en in de zon gelegen. Nu nog even van profiteren want het is zo zaterdag. In Nederland is het ook mooi weer maar dan moeten we weer werken en is het toch anders. 

Ik was nog gevraagd om antibiotica créme mee te brengen van de Dollar tree. Hiervoor hadden we in Kissimmee en omgeving al veel winkels gehad maar overal was het op. Deze week heb ik nog een paar tubes kunnen scoren. We wilden ook nog even kijken bij de Edison Mall dus de navigatie ingesteld met de diverse tussenstops bij dollar tree en walmart. Helaas hier ook geen créme meer. Bij de walmart ook nog de laatste dingen gehaald en door naar de Mall. Dit is wel een overdekte mall maar stelt niet zoveel voor. Eerlijk gezegd niet de moeite om naar toe te gaan. Je hebt hier ook nog Coconut point maar die ligt wat verder weg. Dit is geen overdekte mall maar hier zitten wel meer bekendere winkels. 

We hadden het dus zo gezien, alleen Joost slaagde nog voor een shirt. Dat kon nog net in de koffer. Vanuit de mall gelijk maar doorgereden naar Applebee's waar we nog een keer wilden eten. Mijn biefstuk was goed maar die van Ton een stuk minder. Helaas deden ze er niks mee toen we er iets van zeiden. Dat zijn we hier niet gewend eerlijk gezegd. Onderweg naar de villa begon het te regenen en goed en wel thuis viel er een echt Floridiaans buitje. De heren keken weer Tampa Bay Lightning en ik typte het verslag. Helaas weinig foto's vandaag. Morgen komen ze om 11.00 uur voor de check out. Daarna rijden we via Naples naar Homestead. 




1 opmerking:

  1. Balen dat aan alle leuke dingen een eind komt, maar volgend weer? Gr Robert

    BeantwoordenVerwijderen

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...