zaterdag 7 mei 2022

6 Mei Disney Springs en nog wat shoppen

Het is vandaag alweer de laatste hele dag voor ons in de villa in Kissimmee en de Lensselinkjes gaan morgen naar huis dus voor hun is het helemaal de laatste dag. Op hun lijstje stond nog Disney Springs dus spraken we af om daar in de morgen naar toe te gaan. Eigenlijk is het er 's avonds gezelliger maar dan is het er zo druk en dat is ook niet leuk. Het was er ook niet eerder van gekomen. Rond kwart over 10 reden we weg en we konden mooi vooraan in de Lime garage parkeren. Er staat voortaan wel een controlepost waardoor het allemaal wat langer duurt voordat je vanuit de garage  in Disney springs komt. Disney Springs is wel erg veranderd sinds wij er de laatste keer waren. Ze waren toen al van alles aan het bijbouwen. Het is wel mooi geworden maar ik vond het vroeger gezelliger. Om toch wat disney sfeer te kunnen proeven begonnen we in de Disney Store. Hier wordt je toch weer een beetje kind. 






In de lego winkel mag voortaan ook maar een bepaald aantal personen binnen dus moet je in de rij om binnen te mogen. Normaal liep je hier zo binnen. Gelukkig was het niet zo druk dus konden we wel even kijken. Tussendoor deden we een koffiestop bij Starbucks. 








Uiteraard moesten we ook even binnen bij de M&M winkel. Deze zat eerst in de Florida Mall maar is daar nu weg. Leuk om altijd te kijken maar super duur. We liepen ook nog even langs Ghiraldi maar helaas werden er daar geen chocolaatjes meer uitgedeeld net als eerst. We moesten ook nog op zoek naar een pin voor mijn nichtje en na lang zoeken vonden we de gewenste pin. 









De coca cola winkel is er ook nog steeds alleen kun je daar niet meer proeven. De bar op het dak is momenteel gesloten. Zal ook wel met corona te maken hebben. Het valt hier toch wel op dat veel restaurants of winkels eerder sluiten door personeelsgebrek. Overal wordt ook personeel gevraagd. Vroeger waren de winkels altijd veel langer open, dat is nu niet meer. Zelfs de walmart is voortaan om 23.00 uur dicht. Dit even terzijde. 







We wilden nog even naar de outlet aan Vineland en besloten daar eerst te gaan eten. Voordeel daar is dat je uit verschillende eetgelegenheden kunt kiezen. Het was er wel super druk, gelukkig hadden we na wat rondrijden nog wel een parkeerplaats gevonden. We deden de laatste inkopen en reden terug naar de villa. Het was weer erg warm en we wilden nog even zwemmen. Ik lag net in het zwembad toen Mirjam met Anne en Maartje op de koffie kwamen. Peter was Pieter en Nomi ophalen bij Aquatica. Ik maakte nog wat wafels met ijs zodat die ook op waren voor we morgen naar de andere villa zouden gaan. 

We hadden afgesproken om de laatste avond nog met zijn allen te gaan eten bij Denny's. Alleen Pieter en Nomi hadden al gegeten bij TGI dus die gingen niet mee. Zij gingen ondertussen nog wat shoppen. We hebben lekker gegeten en het was weer gezellig. Ik vind hier de prijs kwaliteit verhouding wel goed. De bourbon chicken skillet is hier erg lekker. Alleen de ambiance is iets minder.



Na het eten nog even wat gedronken met Danielle en Sander en de kids speelden catan bij de Roovertjes. De koffers waren zo ongeveer gepakt en we hebben inmiddels weer 1 koffer extra. Ik doe altijd een kleinere lege koffer in een grote koffer zodat we een extra koffer mee terug kunnen nemen. Dat is ook meestal wel nodig en zo nu dus ook. Morgen rijden we dus naar Cape Coral waar we nog ongeveer een week zullen blijven. Benieuwd hoe de villa er uit ziet. Hieronder het laatste filmpje op het blog aangezien Danielle weer naar huis gaat. Bedankt Danielle voor de leuke filmpjes.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...