woensdag 11 mei 2022

10 mei Miromar Outlet Fort Myers

Vandaag wilden we nog wat gaan shoppen en besloten naar de Miromar Outlet in Fort Myers te gaan. We zijn hier ook al vaker geweest. Normaal verblijven wij als we aan deze kant van Florida zijn in het Outrigger Beach hotel. Dit vinden wij een erg gezellig hotel. Aangezien de kids nu ieder een eigen kamer nodig hebben is het voordeliger om een villa te huren. Je hebt hier meer privacy maar aan de andere kant vind ik het contact wat je in een hotel hebt ook wel erg leuk. 

Rond 11 uur reden we richting Fort Myers en de navigatie gaf aan dat het 50 minuten was rijden. Het was er niet druk en je kon overal parkeren. Dat is in Orlando wel anders, daar moet je echt zoeken naar een parkeerplaats. In de winkels was het ook niet druk. We vonden her en der nog wat naar onze gading. We kunnen niet al te veel meer kopen want de koffers zitten vol. Wat dunne shirts kunnen er nog wel bij. Ton vond nog een korte broek met polo bij Hilfigger. 




We namen een broodje bij Subway want ze hebben hier niet echt een foodcourt waar ze bourbon chicken hebben. Dat hebben we deze vakantie niet echt vaak op. 

Rond half 4 reden we weer terug naar de villa met een stop bij de Publix. Vanavond zouden we het vlees opmaken op de grilplaat. Nog even een praatje gemaakt met de overburen. Die waren een paar dagen met de boot weg geweest omdat er gasten in hun villa zaten. Vanavond vliegen ze weer terug naar Oregon. De heren keken weer naar het ijshockey want Tampa Bay moest weer spelen. Helaas hebben ze verloren. Ze moeten nog 1 wedstrijd, die ze dus moeten winnen.






Vandaag dus eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. Morgen nog geen echte plannen. We willen nog wel een boottocht doen waarbij we dolfijnen kunnen zien. Voor mij geen vakantie zonder boottocht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...