dinsdag 3 mei 2022

2 mei Boggy Creek, little greek en texas roadhouse

 We hadden combi tickets voor Boggy Creek en Gatorland gekocht via attractionticketsdirect en hadden nog een tegoed dus voor Gatorland. We besloten om dit vandaag te doen. Het park ging om 10.00 uur open dus om 9.30 uur zaten we in de auto op weg naar Gatorland. In dit park zitten heel veel alligators en er zijn ook shows. De eerste was om half 11 en was best grappig. Beetje simpele humor maar wel leuk. Er werden kippen in het water gehangen en de alligators moesten springen.



Volgens mij zijn deze aan het hatseflatsen











Het park is wel mooi aangelegd en er zijn naast alligators ook slangen, pappegaaien, bobcats en diverse andere dieren. Er zijn ook heel veel vogels. We liepen wat rond en om half 12 was de volgende show. Deze show was met een spin en slangen. Ze vertelden wat over de dieren en 2 mensen uit het publiek waren de klos om naar voren te komen. Bleek dat ze een grote slang vast moesten houden. Mij niet gezien.







We zagen ook veel nesten met jonge vogels. Mooi om te zien ook hoe de vader het nest beschermt. Om half 1 was er nog een show met een alligator. Je mocht hier ook mee op de foto. De trainer vertelde een en ander over de alligators. Op zich zijn ze niet gevaarlijk maar je moet niet aan hun jong komen of gekke dingen doen. Normaal gesproken vallen ze niet aan. Maar ik zou er toch maar uit de buurt blijven.















Na deze show hadden we het wel een beetje gezien en we hadden inmiddels ook trek gekregen. Via groupon hadden Danielle en ik vouchers gekocht voor The Little Greek aan de Loop. Wij zijn hier al vaker geweest en voor een lunch is het best goed. Het was niet zover rijden dus we waren er zo. We bestelden broodjes gyros en wat te drinken. Smaakte goed. 




In de buurt waren ook nog diverse winkels waar we nog even wilde kijken. We slaagden goed voor Joost bij Aeropostale. Er was ook een Tommy Hilfigger Clearance store maar daar verkochten ze alleen maar hele grote maten. Zelfs voor ons te groot ha ha. Bij Burlington kocht ik nog een tas en wat sokken. Dit is niet zo mijn winkel. Je moet hier echt zoeken tussen al de rekken. 

Na het shoppen reden we terug naar de villa en doken lekker het zwembad in. Zelfs Ton ging in het water. Dat moest natuurlijk op de foto. Het is echt mooi weer dit keer, we hebben eigenlijk nog geen regen gehad. Alleen toen we donderdags aankwamen in Homestead hebben we een buitje gehad. Bij Aquatica gisteren riepen ze steeds af dat er slecht weer op komst was maar wij hebben niks gezien. Toen we later in de buurt van de villa kwamen was de weg wel nat maar wij hebben geen regen gezien. Het regent hier echt heel plaatselijk.



's Avonds zijn we gaan eten bij Texas Roadhouse samen met de Lensselinkjes.  Ondanks dat ik gebeld had moesten we toch nog een half uurtje wachten. Het zat wel vol met Nederlanders. Ook mensen die we eerder al ontmoet hadden in de Florida Mall. Hier hebben ze ook een soort bloomin onion net als bij de Outback alleen heet deze hier cactus blossom. Het sausje is hier wat pittiger. Ik moet zeggen dat het dit keer wat minder was. Het eten was wel heel goed maar het was er erg druk waardoor er veel fout ging. Het eten van Danielle was ook niet naar wens. Dit werd wel opgelost maar toch. Bleek later bij het afrekenen ook nog dat we verplicht 15% tip moesten geven. Dit stond al op de rekening en dat was verplicht omdat we met een groep van 8 waren. Ik heb toch wel even aangegeven dat we niet tevreden waren en uiteindelijk ging er toch nog een flink bedrag af. Dat doen ze hier dan weer wel.





Bij thuiskomst nog even het blog van de dag ervoor geschreven en inmiddels was het al bijna 12 uur. Morgen vroeg op want we gaan naar Kennedy Space Center. Hieronder nog een filmpje van de dag.





1 opmerking:

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...