vrijdag 6 mei 2022

5 mei Seaworld

Vandaag stond er weer een dagje Seaworld op het programma. Afgelopen week hebben we al een keer de shows gedaan maar nu wilden we nog een keer terug om ook wat achtbanen te doen. Helaas is de infinity fall gesloten, dat is een soort piranha uit de Efteling, dat is wel heel jammer. Ook de Manta was dicht. We waren goed 10 uur al in het park maar sommige stukken gingen pas om 11 uur open. Waarschijnlijk voor de spreiding van het bezoekers. We liepen eerst door Shark reef, een soort onderwateraquarium waar je door heen loopt. Inmiddels was het 11 uur en konden we door naar de Icebreaker, een nieuwe achtbaan waar ze graag in wilden. Ik ben geen achtbaan fan dus wandelden we met de groep die ook niet in de achtbaan gingen, door wild artica waar de zeerobben, zeehondjes en beluga whales zitten. We waren hier afgelopen week ook al in geweest maar het was er lekker koel en het blijft mooi om te zien. Het is vandaag erg warm, ruim 35 graden. Bart wilde eerst niet mee in de achtbaan maar besloot later toch maar te gaan en ging met de anderen nog een rondje doen. De wachtrij viel nu nog mee. 






We besloten om nog een keer de orca show te doen. Dit is ook altijd wel mooi om te zien.






Onderweg naar Journey to Atlantis kwamen we langs de pinguïns. Dit was eerst altijd wel een leuke atractie waarin je in een karretje rondreed en later bij de pinguïns uitkwam. Nu ga je in dezelfde rij en krijg je alleen een filmpje te zien en kom je ook bij de pinguïns uit. Wel jammer dat deze attractie er niet meer is. Ik vind het zo en zo jammer dat er veel dicht is. Dat was ook al het geval in Busch Gardens. Het wordt er dus niet beter op. 









Nadat de liefhebbers in Journey to Atlantis waren geweest, een waterattractie waar ze goed nat uitkwamen hielden wij het voor gezien. Het was echt warm en we verlangden naar ons zwembad bij de villa. De Roovertjes en Lensselinkjes bleven nog even en gingen nog naar de zeehondenshow. 







Via de roggen zijn we teruggelopen naar de uitgang en thuisgekomen doken we gelijk het zwembad in. Het was vandaag echt heet. Een tijdje later kwamen de Lennselinkjes ook thuis en doken ook bij ons het zwembad in. Gevolgd door de Roovertjes, dus het zwembad was goed gevuld. Wel gezellig alleen kon ik niet meer rustig op mijn bedje dobberen. 








Pieter en Nomi waren nog in Seaworld gebleven en zouden later door Peter worden opgehaald. Zij gingen eten bij Longhorn Steakhouse. Wij gingen met het gezin van Danielle naar het Outback Steakhouse. We hebben weer lekker gegeten. Peter vond het bij Longhorn ook goed, beetje Outback maar hij vond het net iets beter. Nog even de foto's uitgewisseld en het blog bijgewerkt en toen was het alweer tijd om naar bed te gaan. De dagen vliegen voorbij. Morgen alweer de laatste dag in de villa. Zaterdag vertrekken we naar Cape Coral. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...