zondag 1 mei 2022

Relaxen en Florida Mall

Vanmorgen konden we uitslapen want er stond niks op de planning. Helaas ging om 6 uur al de telefoon. Dat heb je met eigen bedrijf. Ze weten natuurlijk ook niet dat wij in Amerika zitten en dat er een tijdsverschil is van 6 uur. Maar goed slapen ging niet meer. 

Vandaag hadden we geen echte plannen. De laatste dagen zijn heel druk geweest en het is wel eens lekker om een beetje rustig aan te doen. Bart ging sporten, Joost lag al in het zwembad en Ton en ik gingen even boodschappen doen bij de Walmart. We konden nu even op ons gemak een rondje doen. Nog even een foto gemaakt van een klein potje pindakaas en de schappen vol met cereals. Ton vond nog wat korte broeken en ik nam wat sprinkles (decoratie voor de taarten en cupcakes) mee. Je ziet hier ook dat ze goed bezig zijn met het milieu...., maar niet heus. Je krijgt nog steeds alles in kleine plastic tasjes mee. 

Appelflappen hebben ze hier ook, heten hier Apple turnovers


 

klein potje pindakaas



Thuis gekomen dook ik ook het zwembad in. Dat is wel lekker hier, je eigen zwembad. 



De Roovertjes gingen vandaag naar Seaworld en de Lensselinkjes gingen naar de outlet. We spraken af om in de middag elkaar te treffen in de Florida Mall. Wij gingen eerst bourbon chicken eten want daar had Bart al de hele week zin in. In de outlet van de Florida Keys hadden ze het niet en verder zijn we nog niet echt lang in een outlet geweest.



Na het eten deden we een rondjes door de Mall. Ton vond nog leuke polo's bij US polo ASSN en ik een paar spijkerbroeken. Toen we daar buiten kwamen, kwamen we de Lensselinkjes tegen.



Zij hadden ook al een rondje gedaan en wilden nog even bij Build a bear gaan kijken. Joost wilde graag een konijn en ook Anne en Danielle vonden een leuke beer. Als je hier een beer koopt krijg je een zogenaamd geboortecertificaat en de beer wordt ter plekke gevuld. Je kunt dan ook allerlei kleren kopen voor de beer. Het konijn van Joost kreeg de naam Rabby, Anne had een kikker en noemde hem Oliver en Danielle nam een beer genaamd Duffy. Duffy en Rabby kregen een shirt van Tampa Bay Lightning.







Na de mall reden we nog even naar de overkant naar de Best Buy. Helaas vonden we daar niks naar onze gading. We besloten om op de terugweg gelijk even bij Denny's te gaan eten. Danielle en haar gezin waren hier nog niet geweest en het was toch op weg naar de villa. We namen de bourbon chicken skillet en Ton nam zalm. Deze was ook lekker vond hij. We reden terug naar de villa waar later op de avond de Roovertjes nog langskwamen. De kids deden nog een potje catan en om 23.00 uur ging bij mij het licht uit. Het zijn vermoeiende dagen hier.







1 opmerking:

  1. Ben blij dat Ton ook een keer heeft gescoord met zijn kleding ;). Het eten ziet er ook heerlijk uit, ideaal voor mij zo te zien, zonder groente?. Gr Robert

    BeantwoordenVerwijderen

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...