maandag 2 mei 2022

1 mei Seaworld

 Allereerst bedankt voor de leuke berichtjes. Altijd leuk om te lezen. 

Vandaag is het alweer zondag 1 mei. We zijn al ongeveer anderhalve week  hier. Tijd gaat snel, we hebben ook veel te doen. We hadden afgesproken om naar Seaworld te gaan en in ieder geval wat shows te doen en in de middag naar Aquatica. Om 8 uur lag ik al in het zwembad en Peter kwam ook nog op de koffie. Om half 10 hadden we afgesproken om naar Seaworld te rijden. Het was er al best druk en we stonden dan ook achteraan op de parkeerplaats.



Bij binnenkomst gingen we gelijk naar de dolfijnenshow. Die begon om half 11 en konden we net halen. De show was anders dan vorige jaren. Meer gericht op het milieu en de leefomgeving van de zee. Het blijft nog steeds mooi om te zien. Seaworld ligt wat onder vuur aangezien bepaalde organisaties het dierenmishandeling vinden. Vandaar deze aanpassing denk ik.







Na nog journey to Atlantis, een wateratrractie, te hebben gedaan gingen we door na de orca show. Hier hetzelfde verhaal. Wel weer een mooie show maar ook veel meer gericht op het milieu. 












We liepen nog door Wild Antartica en zagen nog zeerobben, dolfijnen en zeeleeuwen. Via Sesamstraat, waar we nog wat leuke vriendjes van tv zagen, liepen we langzaam aan terug naar de uitgang. 
















Het was best warm en ook druk dus besloten we nog even naar Aquatica te gaan. Eerst reden we door naar de Mac om een hapje te eten. Daar zagen we heel veel cheerleaders met hun hele familie. Het bleek dat er een 2-daagse competitie was in het conventie center. Ze kwamen overal vandaan en we spraken een familie uit Virginia. De meisjes waren allemaal flink opgedirkt. Wel een keer leuk om te zien dat dit zo leeft in Amerika. Nadat de buiken weer vol waren reden we door naar Aquatica. Het was er heel druk maar we vonden nog bedjes op dezelfde plek als afgelopen week. 


We installeerden ons en doken gelijk de rapid river in. Echter na een uurtje riepen ze steeds af dat er slecht weer op komst was boven Aquatica. Er kwamen ook donkere wolken aan en we gingen maar weer omkleden. Anne en Sander bleven nog even in Aquatica en Danielle, Bram en wij gingen naar de outlet aan de international drive. Voordeel van een 7-persoons auto. Het was er druk maar we vonden gelukkig toch snel een parkeerplaats. We kochten een en ander bij Guess en Bart slaagde voor een shirt bij La Coste. We hadden met Sander afgesproken dat zij om 18.00 uur naar de villa zouden rijden en dat wij rond die tijd ook naar huis zouden gaan. Voor ons werd het iets later want ze wilden ook nog even bij Ralph Lauren kijken. Bart slaagde daar nog voor wat blousen en toen was het toch tijd om naar huis te gaan. Wat kilometers betreft was het niet ver rijden naar huis maar je doet er toch lang over. Dit komt door de vele verkeerslichten en die blijven ook lang op rood staan. We zouden eigenlijk eerst naar de villa gaan en dan ergens gaan eten maar het was al best laat. Dus Sander maar geappt dat hij naar Perkins moest komen en dat we gelijk gingen eten. 



Daar hadden we snel een tafel voor 8 personen en hebben we lekker gegeten. Uiteraard nog met kortingscoupon van 20%. Na afloop nog een lekker taartje mee voor thuis. Joost ging met Bram nog catan spelen bij de Roovertjes en ik typte het verslag voor mijn blog. Weer een fijne dag voorbij.






1 opmerking:

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...