maandag 25 april 2022

Krispy kreme en shop till you drop

De eerste nacht in de villa best redelijk geslapen. Het wordt iedere dag wat later dus het tijdsverschil begint te wennen. Voor vandaag nog geen echte plannen. Gisteren zijn Danielle, Sander, Bram en Anne aangekomen en die appten vanmorgen al op tijd dat ze de koffers al gebracht hadden. Door de staking bij KLM waren deze niet meegekomen. Op zich dus mooi dat ze op tijd gebracht zijn. 

Bart en Joost gingen al vroeg even sporten in het clubhouse en ondertussen ging ik even bij De Lensselinkjes op de koffie. Het is hun eerste keer in Florida en zij hebben op zich al goed geslapen. Uiteraard waren ze ook opgelucht dat de koffers er al waren. 

Vandaag hadden ze bij krispy kreme nog een aanbieding, de 2e doos donuts (12stuks) voor 1 dollar. Aangezien we ook nog een gift card hadden besloten we vandaag maar donuts te gaan halen. Je kunt hier ook zien hoe de donuts worden gemaakt en geglazuurd. wel leuk om te zien. We dronken hier samen met de Lensselinkjes koffie onder het genot van een lekkere donut. Deze zijn super lekker hier terwijl ik normaal geen fan ben van donuts. 





Eigenlijk wilden we in de middag naar de outlet gaan maar na overleg besloten we eerst naar de dollar tree te gaan en daarna toch maar door te rijden naar de outlet. Shoppen vinden de heren, vooral Bart, altijd leuk. Bij de outlet was het super druk. Het was zondag en het leek wel of heel Orlando was uitgelopen. We vonden gelukkig toch allebei een plekje voor de auto. Bij Nike stond zelfs een rij om binnen te mogen, dat hebben we hier nog nooit eerder meegemaakt.

Bij diverse winkels zijn we weer goed geslaagd. Bart uiteraard weer het best. Ook Danielle en Sander zijn goed geslaagd. We hebben de economie hier weer goed gesteund. Thuis gekomen doken we gelijk het zwembad in. Dat blijft toch genieten zo'n eigen zwembad. De Roovertjes zijn inmiddels ook aangekomen in hun villa en kwamen nog even op de koffie. Ze zijn vandaag vanuit Fort Myers naar Kissimmee gereden. 



's Avonds zijn we bij Applebee's gaan eten samen met Danielle en haar gezin. Ik had nog een bon voor een gratis voorgerecht dus kozen we voor de boneless wings.  Heel erg lekker. Ton was al gelijk goede vrienden met de serveerster. We hebben weer lekker gegeten en een gezellige avond gehad. 




In de villa wilde ik het blog bijwerken maar we moesten nog 1 kaartje kopen voor de ijshockey wedstrijd van dinsdag. Deze hadden we al gekocht maar om de een of andere reden hebben ze 1 kaartje teruggenomen en ook het geld hiervoor teruggestort. Hier zijn we eigenlijk heel lang mee bezig geweest maar uiteindelijk hebben we gelukkig toch nog een kaartje kunnen bemachtigen in hetzelfde vak. Inmiddels was het al laat dus het blog moest wachten tot morgen.

Morgen gaan we met zijn allen naar Aquatica.



1 opmerking:

14/15 mei Dolphin mall en terug naar huis

 Vanmorgen al op tijd uit bed want we gaan helaas weer naar huis. Op zich ook wel weer fijn om thuis te zijn, iedereen weer te zien maar eig...